U heeft nog niks in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Inbouwlocaties

Hier vind u de inbouwlocaties die uw autoradio, navigatie, parkeersensoren, achteruitrijcamera etc. etc. in kunnen bouwen. Deze bedrijven hanteren vaste prijzen voor de inbouw van diverse onderdelen en producten die wij aanbieden op onze website. Weet u niet goed welke prijs er bij een bepaalde montage hoort? Neemt u dan contact met ons op! U kunt natuurlijk ook uw eigen garage benaderen voor het inbouwen van een product of onderdeel van Autopar.nl - Ook bouwen wij op aanvraag op locatie in.

Montagepartners in Nederland:
- Leeuwarden
- Friesland
- Zeist - Utrecht
- Haarlem - Noord-Holland
- Noord-Scharwoude - Noord-Holland
- Eethen - Noord-Brabant (boven Waalwijk)
- Wijchen - Gelderland (nabij Nijmegen)
- Zoetermeer - Zuid-Holland

Inbouwlocatie in Belgie:
- Tildonk - Vlaams Brabant

Adressen van onze inbouwlocaties verstrekken wij per telefoon/e-mail of WhatsApp na een bestelling.

LET OP:
Autopar.nl kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten en/of misstanden c.q. gevolgschade bij het monteren en/of inbouwen van uw producten/materialen die uw bij Autopar heeft aangeschaft. De inbouw/montage van een Autopar product bij een inbouwlocatie/montagebedrijf is een separate overeenkomst met de betreffende montagelocatie/bedrijf.

Wij bouwen in op locatie voor autobedrijven, (merk)dealers, autoschadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen e.a. automotive professionals. Voor consumenten bouwen wij doorgaands alleen radio/navigatiesystemen, parkeersensoren, camera's en bluetoothsystemen op onze inbouwlocatie in. Dit omdat wij graag in een daarvoor geschikte werkplek onze montages uitvoeren, dit heeft met veiligheid en kwaliteit te maken.