U heeft nog niks in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Inbouwen Radio Navigatiesysteem en Bluetooth Module

Meer afbeeldingen

Inbouwlocaties Autopar

Product laten monteren door Autopar?

Autopar inbouwlocaties: Leeuwarden, Zeist, Enschede, Oss, Haarlem, Zoetermeer, Eethen, Maastricht en Wespelaar (BE).
Whatsapp Autopar 0612445461

Autopar Whatsapp

Je kan elk moment van de dag een vraag stellen aan Autopar.nl over dit product: Whatsapp nummer 0612445461

Inbouwen Radio Navigatiesysteem en Bluetooth Module

Prijs incl. BTW.
Verwachte levertijd: 1 - 5 werkdagen

€ 119,00

Op zoek naar een team dat uw radio en/of navigatiesysteem met bluetooth voor u in uw Volkswagen kan plaatsen? Wij hebben een inbouwlocatie op diverse locaties in Nederland en Belgie. Klaar terwijl u wacht. Of u nu uw RCD of RNS met bluetooth module in wilt laten bouwen of juist om wil laten bouwen naar een ander systeem, wij helpen u professioneel voor een zeer voordelig tarief. Wij bezitten een officiele VAGCOM licentie en kunnen uw auto direct inleren op uw nieuwe systeem.


• Volkswagen Bluetooth Premium Set


U kunt direct een afspraak inplannen na het bestellen van deze dienst. Om bluetooth in te bouwen in uw auto moeten een groot gedeelte van het dashboard verwijderd worden, hier zijn wij gemiddeld een uur tot anderhalf uur mee bezig. Dit is afhankelijk van het type auto. Wij hebben dit al vele malen gedaan en weten precies waar wij op moeten letten.


Bij de inbouw van een bluetooth module in uw Volkswagen moet rekening worden gehouden met alle bevestigingspunten en het intact laten hiervan. Daarnaast moeten er kabels getrokken worden van achter uw dashboard tot boven uw hoofd.

* Verplichte velden

€ 119,00

Details

Wilt u uw pas aangekochte RNS510, RNS310, RNS315, MFD2, RNS300 of RCD laten inbouwen met Bluetooth module? Dat kan! Op diverse locaties in Nederland en Belgie kunnen wij u snel en professioneel helpen met de inbouw of ombouw van uw radio navigatiesysteem met Bluetooth in uw Volkswagen.

Wij bezitten een offici ële VAGCOM licentie en kunnen uw auto direct inleren op uw nieuwe systeem. U kunt direct een afspraak inplannen na het bestellen van deze dienst.

Om bluetooth in te bouwen in uw auto moeten een groot gedeelte van het dashboard verwijderd worden, hier zijn wij gemiddeld een uur tot anderhalf uur mee bezig. Dit is afhankelijk van het type auto.

Let op! Wij bouwen alleen de bij ons aangekochte Bluetooth systemen in uw auto. Hierdoor kunnen wij garantie geven op de juiste werking van de producten en de inbouw hiervan.

• Bluetooth systeem Origineel Volkswagen van Autopar.nl

Stel uw vraag over dit product