U heeft nog niks in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Heb jij de nieuwe Volkswagen Golf 8 al gespot? Die kans is niet erg groot, maar toch rijdt deze al rond op het asfalt waar wij met zijn allen gebruik van maken. De Golf 8 is wel aangekondigd maar heeft nog niemand gezien, tot vorige week. Toen stond deze Golf 8 opeens doodleuk een hamburgertje te bestellen bij een fastfoodketen..

Golf 8 originele onderdelen

Lees meer
Comments | Categorie: Volkswagen door Site Owner

Een RCD660+ of RCD330 Apple Carplay op Marktplaats of Speurders gezien? Zijn dit wel originele VW radio's of gewoon aftermarket Chinese namaak systemen? Wij hebben dit uitgezocht voor u.

Lees meer
Comments | Categorie: Volkswagen door Autopar Team

Ook benieuwd naar de gloedjenieuwe Volkswagen T-Cross? Nog even wachten, maar hij komt eraan! Nederland is er klaar voor en wij kunnen niet wachten. Heb je nu al nieuwe onderdelen voor de VW T-Cross nodig? Wat wij niet verwachten ;) maar wij kunnen ze leveren! Ook natuurlijk voor de broodnodige Volkswagen T-Cross accessoires kan je bij Autopar terecht!

Lees meer
Comments | Categorie: Volkswagen Algemeen VAG door Autopar Blogger

Lees hier meer over de 'RNS510 Look' dit is doorgaands een imitatie radio van Chinese makelij. Ook de RNS310 en 315 Look is een kopie. Wilt u een RNS310, RNS315 of bijv. een RNS510 aanschaffen? Let dan goed op!

Een chinees RNS510 imitatie toestel

Lees meer
0 Comments | Categorie: Volkswagen door Team Autopar

Kampt u met de vraag of uw wel een RNS510 in uw VW of Skoda wilt plaatsen? Is uw Volkswagen of Skoda navigatie RNS510 bijvoorbeeld gestolen, en wilt u dit niet weer meemaken? Dan is dit artikel wellicht interessant. Loont het nog wel een RNS510 in uw Volkswagen of Skoda te plaatsen of wordt deze er net zo snel weer uit gestolen, met andere woorden. In hoeverre wilt u nog navigatie in uw Volkswagen?

Lees meer
Comments | Categorie: Volkswagen Skoda door Team Autopar

Apple CarPlay in uw Volkswagen? Met de RCD660XL Apple Carplay is dat een mogelijkheid! Past in diverse Volkswagen modellen

Lees meer
Comments | Categorie: Volkswagen door Team Autopar

Bent u op zoek naar een Volkswagen radio die ook bluetooth kan bellen? Handsfree bluetooth bellen in uw Volkswagen is met een van onze originele Volkswagen systemen gemakkelijk te bereiken, en betaalbaar.

Volkswagen radio met bluetooth

Lees meer
0 Comments | Categorie: Volkswagen door Team Autopar.nl

Audi Specialist Utrecht

18-05-2016 16:19

Op zoek naar een Audi specialist in Utrecht? Autopar.nl repareert of voorziet uw Audi van de beste originele Audi multimedia, parkeersensoren, achteruitrijcamera's, onderhoud en accessoires voor de voordeligste prijs.

Lees meer
0 Comments | Categorie: Audi door Team Autopar.nl

Op zoek naar een Volkswagen specialist in Utrecht? Wij zitten op diverse locaties in Nederland dus u hoeft nooit ver te rijden. Autopar.nl repareert of voorziet uw Volkswagen van de beste originele Volkswagen multimedia, parkeersensoren, achteruitrijcamera voor de laagste prijs.

Lees meer
0 Comments | Categorie: Volkswagen door Team Autopar.nl

Audi Specialist Friesland

11-05-2016 11:13

Bent u op zoek naar een Audi specialist in Friesland? Wij zitten op diverse locaties in Friesland dus u hoeft nooit ver te rijden. Autopar.nl repareert of voorziet uw Audi van de beste originele Audi multimedia, achteruitrijcamera, parkeersensoren etc. voor de laagste prijs.

Volkswagen specialist Friesland

Lees meer
Comments | Categorie: Volkswagen Audi Algemeen VAG door Team Autopar.nl
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5