U heeft nog niks in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Golf 7 Discover Pro set Autopar

Meer afbeeldingen

Inbouwlocaties Autopar

Product laten monteren door Autopar?

Autopar inbouwlocaties: Leeuwarden, Zeist, Enschede, Oss, Haarlem, Zoetermeer, Eethen, Maastricht en Wespelaar (BE).
Whatsapp Autopar 0612445461

Autopar Whatsapp

Je kan elk moment van de dag een vraag stellen aan Autopar.nl over dit product: Whatsapp nummer 0612445461

Golf 7 Discover Pro Infotainment Navigatiesysteem

Prijs incl. BTW.
Verwachte levertijd: 1 - 5 werkdagen

Normale prijs: € 1.795,00

Special Price € 1.095,00

Op zoek naar het Discover Pro navigatiesysteem voor de Volkswagen Golf 7 of Golf 7 Sportsvan? Autopar.nl levert het Discover Pro navigatiesysteem. Met zijn kleuren touchscreen van 8 inch (20,3 cm) en twee SD-kaart lezers vanwaar u muziek kunt afspelen en razendsnelle navigatiecomputer is de Discover Pro het topsysteem van de VW navigaties. Daarnaast heeft het Discover Pro navigatiesysteem ook een DVD ingang waardoor u ook uw muziek DVD's, CD's (MP3) kunt afspelen. Origineel Discover Pro media navigatiesysteem van Volkswagen systeem. Na inbouw van dit systeem moet het Discover Pro navigatiesysteem ingeleerd worden op uw Volkswagen Golf 7. Dit kunnen wij of een autobedrijf met VAGCOM voor u verzorgen. Deze Discover Pro past in de Golf 7, Golf 7 Variant en de Golf 7 Sportsvan.


Volkswagen Origineel Volkswagen
Volkswagen Nieuw OEM product
Volkswagen Fabrieksgarantie 2 jaar
Volkswagen Navigatie, handsfree, multimedia totaalpakket

Maximaal aantal tekens: 25

* Verplichte velden

Normale prijs: € 1.795,00

Special Price € 1.095,00

Details

Op zoek naar het Discover Pro navigatiesysteem voor de Volkswagen Golf 7? Dit systeem beschikt over een eigen harde schijf van 64 GB zodat u genoeg ruimte heeft voor uw muziek, navigatiesoftware en eventueel andere bestanden. Het Discover Media navigatiesysteem heeft een kleurenscherm 8 inch (20,3 cm) scherm en heeft 2x een SD-kaart lezer, vanwaar u muziek kunt afspelen. Daarnaast heeft het Discover Media navigatiesysteem ook een DVD ingang waardoor u ook uw muziek DVD's, CD's (MP3) kunt afspelen. U kunt ook gebruik maken van uw telefoon als audiobron d.m.v. de bluetooth verbinding. Handsfree bellen in uw Golf 7 wordt ook mogelijk gemaakt door het Discover Pro navigatiesysteem.

Deze toestellen worden standaard geleverd zonder DAB+ aansluiting en DAB+ antenne. Dit omdat wij dit afraden achteraf in te bouwen, de benodigde antenne hiervoor is niet goed achteraf in te bouwen waardoor er in veel gevallen storing ontstaat, en daarvoor heb je geen DAB+ in de auto. Wil je wel DAB+? Dan kunnen wij dit wel leveren + antenne maar geven hier geen garantie op en bouwen dit niet voor u in. Dus voor vervanging van een DAB+ toestel is dit wel aan te raden maar voor retrofit niet.

Ander radioframe heeft u nodig als u van de Composition touch, color of media types over gaat naar de Discover types. Een ander dashboardkastje heeft u nodig als u overgaat van een Composition touch, color naar een Discover Pro. Dit betreft een MIB1 systeem, maar als u Apple Connect kiest wordt het een MIB2 systeem aangezien MIB1 dit niet ondersteund, derhalve de meerprijs.

• 20,3 cm kleuren touchscreen (8 inch)
• 64 GB harde schijf
• Navigatie West-Europa
• 2x SD-kaartlezer en USB aansluiting
• Output 4x20W
• Multimedia aansluitbox & Aux-in aansluiting (optioneel)
• Vermoeidheidsherkenning systeem
• Spraakbediening
• DVD-speler met MP3 afspeelmogelijkheid
• Telefoonvoorbereiding Bluetooth

Origineel mediasysteem van Volkswagen systeem. Na inbouw van dit systeem moet het Discover Pro navigatiesysteem ingeleerd worden op uw Volkswagen Golf 7.

U kunt dit systeem bedienen via spraakbediening en natuurlijk de aanwezig knoppen en het touchscreen. Dit systeem beschikt over Bluetooth zodat u uw telefoon kunt verbinden waardoor u gesprekken via de luidsprekers van in Golf 7 kunt voeren. Ook kunt u de muziek op uw telefoon via Bluetooth beluisteren. Het Discover Pro navigatiesysteem is voorzien van een omgevingssensor waardoor deze automatisch actief wordt wanneer u wilt gaan bedienen. De Pro is ook voorzien van een vermoeidheidsherkenning systeem.

Totaal aantal vragen: 1

Ik ben reeds in het bezit van Golf 7 Discover Pro Infotainment Navigatiesysteem echter zonder DAB+. Is het mogelijk om DAB+ hieraan toe te voegen?

Vraag gesteld door: Eric op: 2019-09-17 15:41:18

Het is mogelijk om DAB+ in de Golf 7 te plaatsen, helaas moet daarvoor de gehele navicomputer in het dashboardkastje worden vervangen. Er moet ook een DAB+ antenne geplaatst worden in de Golf 7, anders is er geen DAB+ ontvangst.

Antwoord gegeven door: Bas - Autopar op: 2019-09-25 10:31:14

Stel uw vraag over dit product